Alpaca Onderonsjes

Alpaca’s zien, voelen en ervaren? Kom naar onze ‘alpaca-boerderij’ in de Achterhoek, Gelderland. Juist nu is het heerlijk genieten van een persoonlijke meet & greet met onze alpaca’s.

Reservering en bevestiging

Met het formulier doe je een aanvraag voor een reservering. Je reservering is pas definitief nadat je hiervoor een bevestiging van ons per mail of telefoon hebt ontvangen.

Kleinschalig

We hanteerden een maximaal aantal van ca. 8 – 10 personen. Door Corona nu max 6 personen uit max 3 huishoudens. Neem bij twijfel contact met ons op.

Een alpaca is leuk, maar wat voor dier is het eigenlijk?

Je krijgt eerst op een interactieve manier van alles te weten over deze bijzondere dieren. Daarna gaan we langs en op ons erf een stukje met ze wandelen, met minimaal 1 alpaca per gezelschap. Hierna  voeren we ze met wat brokjes. Tijdens het wandelen en voeren kun je goed voelen hoe zacht ze zijn. Tussendoor is er ook alle tijd om foto’s en selfies te maken. Daarna kun je in de wei nog even rustig zitten en van ze genieten. Wij zorgen voor wat drinken en lekkers daarbij.

Zijn alpaca’s nou echt zo knuffelig?
Waar houden alpaca’s van?
Spugen ze nou wel of niet?

Je krijgt het allemaal te weten, en nog veel meer. Maak kennis met Amadeus Jahaap, Arya, Milady de Winter, Henri, Pityu en Buster. En sinds mei 2021: ook de kleine Monty!

Wat gasten zeggen

Het Alpaca-onderonsje was een hele welkome afleiding in deze gekke tijd. Geheel corona-proof en superleuk! Wat een leuke gastvrouw, wat een leuke en bijzondere dieren. We hebben echt genoten! Een hele dikke aanrader! – Susanna

Het was een hele leuke ervaring! Veel uitleg gekregen. Gezellig, relaxed en wat een lieve dieren! Een aanbeveling waard! – Famke

Geweldige alpaca ervaring en een hele lieve gastvrouw, aanrader! – Lisa

Tarieven

€ 35,- p.p. voor een afwisselend programma van ca. anderhalf uur, inclusief drankjes en versnapering.
€ 25,- voor kinderen jonger dan 5 jaar.
Tot 15 jaar uitsluitend met een ook betalende ouder/opvoeder.
Tarieven zijn inclusief btw.

Tijd en duur

Het Alpaca Onderonsje duurt ca. anderhalf uur: Van 14.00 – 15.30 uur.

Kom op tijd

We zetten de dieren voor jullie Alpaca Onderonsje apart in een kleinere ruimte, ook om ze te halsteren. De dieren vinden het niet fijn om daar langer dan nodig te verblijven. Daarom vooral namens hun het verzoek om een kwartier eerder te komen.

Kleding en weer

  • Hou er rekening mee dat je anderhalf uur buiten bent.
  • Neem geschikte (dichte) schoenen mee, het gras kan nat zijn.
  • Bij regen en wind zoeken we natuurlijk wel beschutting.
  • Bij ‘hete zon’ plaatsen we parasols.
  • Tijdens het rondje om en langs ons erf kan er misschien een regenbui zijn.

Locatie

Het Land van Kempers, Geesteren, in de Achterhoek, Gelderland.

Reserveren

Reserveren kan tot 1 dag van te voren (als er nog plek is: nu max 6 personen) via het formulier op deze pagina of door contact op te nemen. Neem ook contact op als je met je eigen groep(je) een andere datum wil voorstellen. Je reservering is gelukt na onze bevestiging per mail of telefoon.

Minder geschikt voor mensen die moeilijk lopen.
Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Meld je aan voor een Alpaca Onderonsje!

X