Alpaca Onderonsjes

Alpaca’s zien, voelen en ervaren? Kom naar onze ‘boerderij’ in de Achterhoek. Juist nu is het heerlijk genieten van een persoonlijke meet & greet met onze alpaca’s.

Wandelen met een alpaca is leuk, maar wat voor dier is het eigenlijk? Je krijgt eerst op een interactieve manier van alles te weten over deze bijzondere dieren. Daarna gaan we op Het Land van Kempers een stukje met ze wandelen en voeren we ze nog wat lekkers. Tijdens het wandelen en voeren kun je goed voelen hoe zacht ze zijn! Tussendoor is er natuurlijk alle tijd om foto’s en selfies te maken.Corona update

– Nu voor 2 tot 6 personen.
– Er zijn geen andere gasten.
– We houden afstand.
– Er is geen handcontact.


Zijn alpaca’s nou echt zo knuffelig?
Waar houden alpaca’s van?
Spugen ze nou wel of niet?

Je krijgt het allemaal te weten, en nog veel meer. Maak kennis met Amadeus Jahaap, Arya, Milady de Winter, Henri, Pityu en Buster!

alpaca, wandeling, alpacafarm, boerderij, wandelen met alpaca's, meet and greet, knuffelen met alpaca's, achterhoek, gelderland

Je kunt ook een privé meet & greet met de alpaca’s boeken. Of een cadeaubon voor een Alpaca Onderonsje geven (nu anderhalf jaar geldig).

Kosten

€ 19,50 p.p. voor ca 5 kwartier, inclusief een drankje en versnapering.

€ 9,50 voor kinderen jonger dan 8 jaar.

Deelnemers tot 16 jaar alleen met een ouder/opvoeder.

Kom op tijd

We zetten de dieren net voor jullie Alpaca Onderonsje apart in een kleinere ruimte, ook om ze te halsteren. De dieren vinden het niet fijn om daar langer dan nodig in te verblijven. Daarom vooral namens hun het verzoek om op tijd te komen.

Locatie

Het Land van Kempers, Geesteren, in de Achterhoek, Gelderland.

  • Neem geschikte (dichte) schoenen mee, op het land kan het gras nog nat zijn.
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein.

Reserveren

Reserveren kan tot 1 dag van te voren via het formulier op deze pagina of door contact op te nemen. Ook als je met je eigen groep(je) een andere datum wilt voorstellen, of als je een cadeaubon wilt geven: Nu 1 jaar en 6 maanden geldig.

Minder geschikt voor mensen die moeilijk lopen.
Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

Meld je aan voor een Alpaca Onderonsje!

  • Uiterlijk tot 1 dag van te voren
  • Tijd: 15.00 – 16.30 uur
  • 2 tot 6 deelnemers

Wil je een bepaalde datum, een andere tijd of een exclusief Alpaca Onderonsje met familie of vrienden? Neem dan contact op.


Je kunt een Alpaca Onderonsje ook cadeau doen! NU 1 JAAR EN 6 MAANDEN GELDIG. cadeaubon alpaca wandelen, knuffelen, boerderij, gelderland, achterhoek