Wil je je cadeautje voor Sinterklaas of Kerst laten inpakken en opsturen? Dat kunnen wij!

Heb je iets leuks gevonden in onze webshop en wil je dat laten verpakken en opsturen? Met een pakje of brievenbuspakje? Dat kan nu! Je kunt je inpakpapier en cadeaukaartje nu zelf bij bestellen. Laat ons weten wat er op het kaartje moet worden geschreven, dan komt het helemaal goed!

Het inpakken van je cadeau kost 1,50 euro per pakket. Je hebt daarnaast de keuze uit 7 cadeaulabels van ook 1,50 euro per stuk.

1. Bestel je inpakpapier
2. Bestel je kaartje
3. Laat ons weten welke tekst je op de achterkant wil. Bij het doorlopen van de bestelling kom je op de laatste pagina ‘Bestelnotities’ tegen. Hier kun je de tekst voor je kaartje invullen. Laat dan ook weten of je onze speciale sticker ‘December Kadootje’ op je pakje wil.

Kom je er niet direct uit? No stress! Je kunt voor het verzenden van je cadeau ons ook altijd even mailen, voor of na je bestelling. Je wil natuurlijk wel dat je cadeau goed aankomt, en zonder teveel gedoe dat begrijpen we helemaal. Stuur ons dan even een mail, dan komt het ook altijd goed! info@hetlandvankempers.nl

Neem gerust een kijkje in onze Alpaca Webshop. Heb je vragen, laat ons die dan weten.