Bijzonder plekje in de Achterhoek: Bed and Breakfast in een comfortabele yurt.

Gecertificeerd door BedandBreakfast.nl met 3 tulpen.

De B&B van Het Land van Kempers bevindt zich op een van de mooiste plekjes in de Gelderse Achterhoek, in een stiltegebied met nog originele zandpaden en een klompenpad dat langs het erf loopt. In 12 minuten loop je over zo’n mooi zandpad zo naar ons fraaie en rustige dorp Geesteren, maar wel met een café-restaurant waar je ook heerlijk buiten kunt zitten, een fijne patisserie en bijzondere kringloopwinkel.

Onze B&B in het Gelderse Geesteren ligt heel centraal: op 7-12 min rijden van Borculo, Lochem, Ruurlo en Diepenheim. En met 30 min rijden ben je in Zutphen, Deventer, Gorssel, Enschede, de Sallandse Heuvelrug én de grens van Duitsland. In Münster zit je al in 5 kwartier.

Hier kun je nog genieten van een nagenoeg ongerepte omgeving, van donkere nachten met een mooie sterrenhemel en rustige weggetjes om te wandelen en te fietsen. Je vindt hier ook adressen om te kanoën of te suppen.

Ontmoet onze alpaca’s: Je kunt bij ons ook kennismaken met onze alpaca’s.Wij bieden hiervoor een Alpaca Onderonsje, met een Greet, Meet, Walk & Feed.

Je vindt ons tussen Borculo, Diepenheim, Ruurlo, Lochem, Barchem, Neede, Groenlo en Eibergen. En in 30 minuten ben je in Zutphen of Deventer.

Meer weten? Bekijk hier de tips voor onze gasten, om erop uit te gaan en voor eten en drinken in de buurt!

#geesteren in de #achterhoek #hiermoetjezijn

alpaca-boerderij-farm-wandelen-bedandbreakfast-achterhoek

Foto’s en website: Piri Piri LekkerScherp.Online