Een nieuwe Bed and Breakfast in de Achterhoek, in een yurt. En met alpaca’s.

In april 2019 zijn we gestart in Geesteren Gld met een Bed and Breakfast in een yurt! En met arrangementen met onze alpaca’s.

In Geesteren Gelderland, vlak bij Lochem, Borculo en Ruurlo

Je vindt onze yurt op een van de mooiste plekken in de Achterhoek, in een stiltegebied en op 10-15 min rijden van Lochem, Borculo, Diepenheim, Markelo, Ruurlo, Barchem en de Lochemse Berg.

In 30 min ben je in Deventer, Zutphen, Gorssel, de Sallandse Heuvelrug én de grens van Duitsland. In 5 kwartier ben je al in Münster.

Onze directe omgeving biedt een ideale plek voor wandelaars en fietsers. En voor wandelaars bieden we als het zo uitkomt graag een pendeldienst. Het Pieterpad, Trekvogelpad en Gelderlandroute zijn hier niet ver vandaan.

Meet, Greet, Walk & Feed met onze alpaca’s

In de naastgelegen wei staat onze kleine kudde alpaca’s. Als je dat wilt, laten we je graag kennis met ze maken: Met een wandelingetje, voeren, een leuke interactieve quiz en daarna nog lekker even met ze chillen in de wei. We houden het graag kleinschalig, persoonlijk en met kleine groepen.

Bed and breakfast in een authentieke mongoolse yurt

Slapen in een yurt, met een fijn bed en goed ontbijt, en ook verder met de nodige luxe. Er is elektriciteit en Wifi, een koelkastje en magnetron. Inclusief: bedlinnen, handdoeken en natuurlijk het ontbijt! Gratis parkeren op eigen erf, eigen opgang en eigen badkamer unit.

De eerste gasten waren enthousiast, ook over de mooie omgeving:

‘Wat een prachtige plek hier in de Achterhoek. We hebben genoten van jullie mooie tuin met boomgaard in wording, van de alpaca’s en van de omgeving. Vooral het stukje tussen Geesteren en hier is heel mooi!’

‘Wat een fantastische yurt. En wat een genot om in je bed te liggen en dat prachtige plafond te zien.’

‘Dank jullie wel voor het heerlijke ontbijt en jullie gastvrijheid.’

‘Het was werkelijk een genot om hier te mogen vertoeven. van ons krijgen julie 5 *****’

Bekijk de tarieven, beschikbaarheid en wat verder is inbegrepen.

Meer weten?

We geven je graag meer informatie en/of bespreken de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.