Bed and breakfast, b&b, restaurant, Borculo, afhalen, thuisbezorgd, corona, AchterhoekDoor de corona zijn café’s en restaurants gesloten. In en bij de yurt zijn een magnetron, koelkastje en bbq. We hebben ontdekt dat er ook restaurants in de buurt zijn die ook hier ‘thuisbezorgen’.

We werken deze pagina steeds zo goed mogelijk bij. Kijk voor de laatste informatie echter altijd op de site of Facebook pagina van het betreffende restaurant!


Restaurants in de omgeving van Geesteren en Borculo voor bezorgen en afhalen. Zij bezorgen ook bij onze yurt als Bed and Breakfast of hebben alleen een afhaalmenu.

Geesteren

Steakhouse La Pampa biedt een weekmenu. Voor – alleen afhalen – open van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Bestelling doorgeven van 12.00 tot 19.30.
Zie hun Facebook pagina.

Borculo (3,8 km)

Proeflokaal01 & Olliemölle bieden een gezamenlijk menu voor vrijdag t/m zondag: afhalen en bezorgen voor 2,50 euro in Geesteren.
Zie hun Facebook pagina

Het Vierspan, cafetaria/broodjeszaak/fastfood: Weekmenu. Bezorgt hier voor 5 euro. Ook open voor hun heerlijke ijsjes.
Zie hun Facebook pagina.

Buitencentrum Kerkemeijer. Gratis bezorging boven 35 euro, anders 7,50 bezorgkosten.
Zie hun Facebook pagina.

Boerderijwinkels

Geesteren Gld

Versboerderij Daalwiek biedt aardappelen, groente, fruit en eigengemaakte zuivelproducten, van roomboter en kaas tot kwark en bananenyoghurt.

Beleefboerderij De Melktap: elke dag open van 8 tot 8. Voor het tappen van de verse melk zijn jerrycans verkrijgbaar. En er zijn meer plattelandsproducten te koop.

Laren Gld

Landgoedwinkel van Landgoed Verwolde in Laren is weer open. Horeca is dicht, maar er zijn wel fruitijsjes.
Facebook pagina.

Heb je zelf nog tips voor restaurants die thuis bezorgen of waar je kunt afhalen?
We horen het graag!

(182)