Nominatie Beste Bed and Breakfast 2024, in categorie 3 tulpen.

Kregen we ineens bericht dat we genomineerd zijn voor de Beste Bed & Breakfast in Nederland voor 2024! Met twee andere b&b’s maken we hiervoor kans in hun categorie van 3 tulpen.

We waren al zo trots op die 3 tulpen, uit een maximum van 5. We kregen die van bedandbreakfast.nl via hun mystery guests in 2019 en ook weer in 2023.

En dat als een ‘tent’! Want er is geen wasbakje of wc in onze yurt, en er is ook geen hot tub, Voor je – privé – sanitair moet je zo’n 50 stappen lopen. Wel met Grohe mengkraan en verwarming, shampoo, zeepjes, badjassen, en meer. Je hebt ook een eigen opgang en ook het ruime erf voor je alleen.

Ook verder proberen we alles zo comfortabel mogelijk te maken, met voldoende hout voor de knusse kachel, dekentjes, en gaan we voor de details.

Ook zorgen we graag voor een lekker ontbijt. We informeren altijd van tevoren naar voorkeuren of diëten.

Dit alles vinden we zelf belangrijk en bieden we daarom met liefde zo aan. Deze nominatie is daarom op zich al zo’n geweldige waardering. Je wil niet weten hoe wij nu al stralen!

nominatie-beste-bed-and-breakfast-2024-in-3-tulpen-categorie-bedanbreakfast

Totaaloverzicht genomineerden

Naast de hoofdprijs in de categorie 5 tulpen, zijn er ook diverse kanshebbers in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen. In totaal zijn er twaalf B&B’s die een onderscheiding binnen hun klasse kunnen winnen.

5 Tulpen: B&B De Engelhoeve in Roderwolde (Drenthe), Casa No.8 in Nunspeet (Gelderland) en Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland).

4 Tulpen: B&B Otterlo in Otterlo (Gelderland), Hof van Hool in Nuenen (Noord-Brabant) en B&B De Kreekkade in Heinenoord (Zuid-Holland).

3 Tulpen: B&B Bij het rechte eind in Drunen (Noord-Brabant), Het Land van Kempers in Geesteren (Gelderland) en Erve Groot Wegereef in Hengevelde (Overijssel).

2 Tulpen: ‘t Klooster in Zelhem (Gelderland), Koekwhouse Bed & Breakfast in Nispen (Noord-Brabant) en Het Hooge Huis in Ouwerkerk (Zeeland).

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en op basis daarvan ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met behulp van 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Lees hier alles over de nominaties.