Knuffelen en wandelen met alpaca’s? Kom voor het meest complete programma naar onze alpacaboerderij in de Achterhoek, Gelderland.

Alpaca’s veroveren je hart al direct door hun schattige uiterlijk en vriendelijke aard. Ze staan ook bekend om hun fluffy vacht, de ene voelt nog zachter aan dan de andere. Tijdens het wandelen over en langs ons erf kun je dat zelf ervaren!

Niet elke alpaca houdt van knuffelen of wandelen. Onze Mylady de Winter loopt na drie jaar geduld met ons wel een stukje mee. Als het moet 😉 dus die laten we altijd lekker op de stal passen. De andere acht alpaca’s gaan graag mee!

Monty en Fay zijn bij ons geboren, maar ook de andere alpaca’s laten zich rustig aaien. Onze alpaca’s zijn al zo gewend aan mensen dat ze het ook leuk vinden, even zo’n wandelingetje over en langs ons erf. En daar is ook het gras natuurlijk altijd groener dan in hun eigen wei!

Je vindt ons in de Achterhoek, Gelderland, vlak bij Borculo, Ruurlo, Lochem en Neede

Wil je stukje met ze wandelen, knuffelen en voelen hoe zacht ze zijn? We vertellen je eerst allerlei leuke weetjes over deze bijzondere dieren.

Daarna gaan we langs en over ons erf een stukje met ze wandelen, met minimaal 1 alpaca per gezelschap. Je kunt dan goed voelen hoe zacht ze zijn en echt een connectie maken. We nemen alle tijd voor foto’s en selfies.

Hierna voeren we ze met wat lekkers. De meeste van onze alpaca’s eten de brokjes uit de hand, maar je mag ook een bordje gebruiken, dat vinden ze ook helemaal prima. Daarna kun je in de wei nog even rustig met ze chillen.

Wij zorgen voor wat drinken en lekkers erbij. Voor jullie, de alpaca’s hebben dan al genoeg gehad! De alpaca’s komen er dan ook vaak bij liggen.

Bij ons draait het om echt de connectie te maken met deze bijzondere dieren.

In kleine groepen laten we je graag echt de connectie maken met deze bijzondere dieren. Ons programma duurt daarom ook anderhalf uur.

Reserveer je Alpaca Onderonsje

Graag tot ziens op Het Land van Kempers!