Slapen in een echte Mongoolse yurt. In Nederland de enige authentieke yurt als B&B.

Slapen in onze yurt is een unieke ervaring. Waan je even helemaal in Mongolië, waar onze yurt  rechtstreeks vandaan komt. Van de vloer tot de daar geverfde dakstokken en het ook vrolijk oranje geverfde interieur. Dit vind je nergens in Nederland!

Juist in de herfst en winter zit je hier met de ook knusse houtkachel heerlijk in je eigen cocon.

We bieden deze authentieke yurt aan als bed and breakfast, met alles wat daarbij hoort. Van ontbijt tot badjassen en zeep. Met een magnetron, koelkast, koffie, thee en een overdekt zitje buiten.

In de yurt vind je adressen voor restaurants, ook om af te halen of te bezorgen. Het dichtstbijzijnde restaurant in Geesteren (ook voor afhalen) is 3 minuten rijden, of 12 minuten lopen.

De eigen sanitaire voorziening met warm water, douche en wc is op zo’n 50 stappen lopen, maar verder hoef je bij ons niet verder back to basics. Er is elektriciteit, gratis wifi en altijd voldoende hout voor de kachel. Wil je een extra heater voor erbij, dan kan dat ook.

In dit mooiste deel van de Achterhoek, met de Lochemse Berg, een klompenpad langs ons erf en de LF4 Midden-Nederland fietsroute dwars door ons dorp ben je hier in dit stiltegebied ook nog eens op een geweldige plek om te wandelen of te fietsen.

Vind je dat leuk, dan kun je ook nog kennismaken met onze alpaca’s.

Graag tot ziens op Het Land van Kempers!

bed-and-breakfast-achterhoek-gelderland