Trainingen ‘Vergroot je Veerkracht’ (mét alpaca’s!)

Tijdens de training gaan we uitgebreid in op de diverse mogelijkheden om je veerkracht potentieel te vergroten. Je krijgt verschillende technieken aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt en die je zelf verder uit kunt bouwen. De alpaca’s zijn er voor ondersteuning en plezier.

Duur: 6 uur
Kosten: € 95,- (excl. btw) per persoon

De training wordt gehouden in de yurt (Mongoolse tent) op het terrein van Het Land van Kempers. Oefeningen vinden ook plaats in de wei. Neem daarom geschikt schoeisel mee.

Meer weten?

Meer informatie over de trainingen.

Bekijk ook:

Ik vertel je er graag meer over. Bel mij of mail naar info@hetlandvankempers.nl

Heb je belangstelling voor 1:1 begeleiding? Of voor Veerkrachtprogramma’s voor de basisschool? Neem contact op voor de mogelijkheden.

alpaca-achterhoek-workshop-veerkracht-training

Natasja Kardos

Mijn naam is Natasja Kardos. Ik ben gecertificeerd trainer en coach en train al ruim zes jaar mensen in persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen positieve psychologie en oplossingsgericht werken. De laatste anderhalf jaar heb ik mij toegelegd op het onderwerp veerkracht.

Voor het werken met de Alpaca’s heb ik een meerdaagse clinic in Duitsland gevolgd bij Marty Mcgee Bennett (Camelidynamics) en een workshop in Nederland bij AlpacaOord.

“Mensen zelf in staat stellen krachtig te zijn is het mooiste wat er is!”

Ik hoop je te ontmoeten!

Alpaca, therapie, training, coaching, achterhoek