Workshops ‘Vergroot je veerkracht’
– mét alpaca’s

Tijdens de workshop krijg je uitleg over het vergroten van je veerkracht potentieel en een aantal praktische oefeningen waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Duur: 3 uur
Kosten: € 40 (excl. btw) per persoon

De workshop wordt gehouden in de yurt (Mongoolse tent) op het terrein van Het Land van Kempers. Oefeningen vinden ook plaats in de wei. Neem daarom geschikt schoeisel mee.

Meer weten?

Meer informatie over de workshops

Bekijk ook:

Heb je belangstelling voor 1:1 begeleiding? Of voor Veerkrachtprogramma’s voor de basisschool? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Workshop Vergroot je Veerkracht

Tijd: 15.00 tot 17.30
Kosten per deelnemer: € 35
Maximaal 8 deelnemers

Locatie: De originele Mongoolse yurt op Het Land van Kempers in Geesteren. De alpaca’s worden ingezet bij de oefeningen en zorgen voor ontspanning en plezier.

Veerkracht vergroten lukt alleen door er actief mee bezig te zijn. Tijdens de workshop krijg je praktische technieken en tips die je persoonlijk verder kunt uitbouwen.

alpaca-als-therapiedier-veerkracht-training

Aanmelden
Mail naar info@hetlandvankempers.nl of vul hieronder je gegevens in.

Natasja Kardos

Mijn naam is Natasja Kardos. Ik ben gecertificeerd trainer en coach en train al ruim vijf jaar mensen in persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Ik volgde diverse opleidingen en cursussen positieve psychologie en oplossingsgericht werken. De laatste anderhalf jaar heb ik mij toegelegd op het onderwerp veerkracht.

Voor het werken met de Alpaca’s heb ik een meerdaagse clinic in Duitsland gevolgd bij Marty Mcgee Bennett (Camelidynamics) en een workshop in Nederland bij AlpacaOord.

“Mensen zelf in staat stellen krachtig te zijn is het mooiste wat er is!”

Ik hoop je te ontmoeten!

Alpaca, therapie, training, coaching, achterhoek