Bed and Breakfast in een yurt. Bij traject Pieterpad Laren, Vorden, Zelhem. Met haal- en brengservice.

Loop je het Pieterpad bij Laren, Vorden, Zelhem? Onze comfortabele bed and breakfast in een yurt ligt op 20 minuten rijden van deze plaatsen. Tegen een kleine vergoeding en als we dat tijdig kunnen overleggen, halen we jullie graag op en brengen jullie dan de volgende dag (of later) ook weer terug naar de route. We hebben dit al voor veel Pieterpad wandelaars mogen doen.

Je overnacht in onze yurt, een authentieke en sfeervolle Mongoolse tent, met prachtig beschilderde meubels en dakstokken. Als er geen wolken zijn, kun je door de lichtkoepel zo vanuit je bed de sterren zien.

De yurt heeft verlichting en gratis Wifi, en staat op een apart en exclusief deel van ons ruime erf, zonder andere gasten. Verder bieden we alles wat je bij een (luxe) bed and breakfast kunt verwachten.

Zelf liefhebbers van het Pieterpad, halen en brengen je graag van en naar het Pieterpad.

We weten hoe fijn het is om na je lange wandeling even lekker te kunnen zitten, liggen en douchen. Na het wandelen kun je uitrusten op de ligbedden in de tuin, of loom en warm worden op de luxe stoelen bij de houtkachel in de yurt. En die wordt snel al lekker warm. Daarvoor is altijd voldoende hout.

Op 12 minuten lopen, of 3 minuten rijden, kun je in ons dorp Geesteren uit eten. Je kunt hier in overleg (als het niet te druk is) ook afhalen. Je kunt ook eten in de yurt. Hierin staan een koelkastje en een magnetron en er is voldoende servies en bestek.

Ook kun je in Borculo een pizza afhalen of daar eten of in Gelselaar een pannekoek eten. Zie onze tips voor eten en drinken in de buurt.

Verder is in de nabij gelegen plaatsen Borculo en Lochem ook voldoende keuze om uit eten te gaan, en vind je hier ook alle supermarkten die doorgaans tot 20.00 uur open zijn.

En we laten je zeker niet gaan zonder een lekker ontbijt. Voldoende om daar ook een lunchpakket van te maken.

Overnachting yurt Nederland, Achterhoek.

  • Met tweepersoonsbed en/of eenpersoonsbedden.
  • Max 3 personen.
  • Eigen badkamer: douche/wc op ca. 50 stappen van de yurt.
  • Verblijf vanaf 2 nachten. Kom hier lekker tot rust of geniet nog van een leuk museum.
  • Een Meet, Greet, Walk & Feed met onze alpaca’s behoort tot de mogelijkheden.

Lees hier meer over onze Bed and Breakfast in de yurt.

Of neem direct contact met ons op.

PieterPad-BedandBreakfast-Laren-Vorden-Zelhem

pieterpad_vrienden