luxe kamperen, glamping, yurt, achterhoek

Overnachten in een yurt is echt een geweldige belevenis. In onze yurt bieden we wel wat extra luxe. Je slaapt daarom heel comfortabel op fijne matrassen, je hebt wifi en elektriciteit in de yurt, en ook een koelkastje en magnetron.

Zo beleef je het slapen in een tent zoals die door de nomaden al 3000 jaar wordt gebruikt. Aan de tent komt geen spijker of schroefje te pas. De yurt is gemaakt van hout, doek en vilt en met heel veel knoopjes en lusjes van touw.

Onze yurt komt ook echt uit Mongolië. Geniet van het handbeschilderde interieur, van de dakstokken en deur tot de bedden, tafels en stoelen. En met de houtkachel weten ze het in Mongolië ook prima warm te houden bij -30 graden. Je zult merken dat je hier ook niet veel hout nodig hebt om het al lekker warm te krijgen. Bij aankomst maken wij zo nodig al een lekker vuurtje voor je aan.

Je verblijft in onze yurt, zonder andere gasten op het terrein, met eigen opgang en een eigen badkamer unit op ons erf: met douche, uiteraard met warm water, wastafel, wc én verwarming. Bekijk hier wat nog meer is inbegrepen.

Je kunt rechtstreeks bij ons boeken, maar ook via bedandbreakfast.nl of Airbnb

(630)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *