Op zoek naar een leuke locatie voor je voorjaarsvakantie? Kom ‘winterkamperen’ in onze comfortabele yurt. Met ontbijt!

Te combineren met een Alpaca Onderonsje.

Het hele jaar open.

Yurt, Nederland, winter, winterkamperen, bed and breakfast, vakantie in eigen land

Ook juist in de winter kun je genieten van onze Mongoolse yurt als b&b, een prachtig plekje voor een bijzondere overnachting. We zijn het hele jaar open.

Voor iedereen die van winterkamperen houdt, maar ook wat luxe en comfort wel kan waarderen. Geniet van de rust en ruimte. Je hebt de plek voor jou alleen, er zijn geen andere gasten op het erf.

Lekker fris wakker worden en dan snel het kacheltje aan. Er zijn in de yurt ook voldoende plaids en genoeg hout is bij ons altijd inbegrepen. Er kan ook een elektrisch kacheltje worden bijgeplaatst.

Ook het privé sanitair heeft verwarming: Er is warm water, een wandkacheltje en een Grohe mengkraan in de douchecabine.

In de yurt vind je opgemaakte bedden, extra plaids, kruikjes en handdoeken. Er zijn voldoende stopcontacten, er is een magnetron, een koelkast en gratis wifi.

Het restaurant in ons dorp is op 12 minuten lopen. Ook in de plaatsjes om ons heen vind je voldoende horeca, in Borculo, Lochem, Markelo of Diepenheim bijvoorbeeld.

Een Alpaca Onderonsje met onze 9 alpaca’s behoort tot de mogelijkheden.

Deze foto is gemaakt in februari 2021, de gasten in de yurt genoten van dat plotselinge witte landschap om zich heen!

Een andere review uit februari 2021: Dit was de meest bijzondere overnachting die we ooit hebben gehad. Het is ontzettend knus binnen en de kachel maakt het helemaal gezellig. Het ontbijt was super verzorgd. We keken er iedere ochtend naar uit!

Graag tot ziens op Het Land van Kempers!

Meer info en beschikbaarheid.