yurt-vakantie-huisje-locatie-achterhoek-twente

Kamperen in onze Mongoolse yurt kan het hele jaar door! Waar campings met yurts vanaf oktober dicht moeten gaan, zijn wij als Bed and Breakfast het hele jaar open. Privé op ons eigen terrein, zonder andere gasten. Koelkast en ook magnetron zijn in de yurt aanwezig. Het dichtsbijzijnde restaurant in dit buitengebied is al op 12 minuten lopen.

3 tulpen bed and breakfast achterhoek

Onze bed and breakfast is door Stichting BedandBreakfast.nl onlangs bekroond met maar liefst 3 tulpen!

Onze yurt komt rechtstreeks uit Mongolië, waar ook de nomaden bij -30 graden in deze tenten wonen, en dat doen ze al duizenden jaren. De laag met wolvilt zorgt voor een geweldige isolatie.

Met de houtkachel is het dan ook al snel warm te stoken. Vaak zien we de deur van de yurt alweer open gaan omdat het kacheltje al snel voor de nodige warmte zorgt!

Voor een aangenaam verblijf zorgen we natuurlijk voor voldoende plaids, hout en ook voor handige briketten, zodat iedereen het snel lekker warm kan stoken. Als je wilt, zorgen wij dat het vuurtje al lekker brandt voordat je arriveert. Voor alle zekerheid hebben we in de winter en voor wie dat wil, ook een elektrisch kacheltje stand-by.

De sanitaire unit bevindt zich op 30 meter afstand en zorgt met een boiler en ook elektrische verwarming voor direct warm water en verwarming.

De eerste boekingen voor november en december zijn alweer binnen, dus wacht niet te lang!

Meer informatie en beschikbare data.