Winterkamperen in een – luxe – Mongoolse yurt in Gelderland.

Yurt, Nederland, winter, winterkamperen, bed and breakfast, vakantie in eigen land

Winterkamperen, het is alweer de tijd om daarvoor plannen te maken… Ook in de winter kun je genieten van onze Mongoolse yurt als b&b, een prachtig plekje voor een bijzondere overnachting. Onze luxe yurt is snel warm te maken met de houtkachel, dat doen ze in Mongolië ook bij -30 graden.

Er zijn in de yurt genoeg plaids en voldoende hout is bij ons altijd inbegrepen, dat zouden we zelf ook graag zo willen. Daarom kan ook een elektrisch kacheltje ter plekke worden bijgeplaatst. Ook het privé sanitair heeft verwarming en is uitsluitend voor jullie gebruik.

In de yurt vind je opgemaakte bedden, handdoeken, elektriciteit, een magnetron en koelkast en gratis wifi. Het restaurant in ons dorp is op 12 minuten lopen.

Deze foto is gemaakt in februari, de gasten in de yurt hebben genoten van dat plotselinge witte landschap om zich heen!

Een andere review in februari 2021: Dit was de meest bijzondere overnachting die we ooit hebben gehad. Het is ontzettend knus binnen en de kachel maakt het helemaal gezellig. Het ontbijt was super verzorgd. We keken er iedere ochtend naar uit!

De eerste boekingen voor november komen alweer binnen en ook de eerste boekingen voor volgend jaar, zelfs al voor april, wacht dus niet te lang.

Meer info en beschikbaarheid.