Onze Mongoolse yurt is weer klaar voor de winter!

Op zoek in Nederland naar een bijzonder ‘natuurhuisje’? Wat dacht je van een yurt? Onze b&b in de yurt is weer helemaal klaar voor de winter! De authentieke Mongoolse yurt heeft ‘groot onderhoud’ gehad. Deze nomadentent is ervoor gemaakt om snel af te breken en weer op zetten. En dat zit met een geschiedenis van ruim 3.000 jaar uiterst slim in elkaar, want zolang gebruiken ze deze tenten al. Er komt geen spijker of schroefje aan te pas. En weer afgebroken past een yurt makkelijk op een grote aanhangwagen!

Alles is weer goed nagekeken door de yurt experts van Nooitmeerhaast. Zijn er stokken kapot of reparaties nodig? De yurt staat er weer superstrak bij. En met ook nieuwe doeken buiten en binnen is alles weer lekker fris.

En ook als het buiten fris is, is het in de yurt met de gezellige houtkachel lekker warm te maken. Ook daar weten ze in Mongolië wel raad mee. We zorgen in de koudere maanden natuurlijk voor voldoende hout voor de kachel en ook voor extra plaids.

De eigen sanitaire unit, op 30 meter afstand, bied je ook alle luxe, met wastafel, wc en douche. Met verlichting, warm water en verwarming. Wij houden zelf ook niet van té basic…

Wij ontvangen je deze winter ook graag in onze bijzondere b&b – de Corona regels in acht nemend – want wij zijn het hele jaar open!